Selam arkadaşlar ♥
Bugün sizlere Watsons'ta satışa sunulan Rimmel London Lasting Finish Dudak Kaleminden bahsedeceğim. Bakalım bu dudak kalemi alınmaya değer bir ürün mü?
Watsons 'ın ülkemize getirdiği Rimmel London uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri ile severek kullandığımız bir marka. Bu Markanın dudak kalemini alalı baya zaman oldu ancak kullanmaya yeni sıra geldi :)
Geniş renk skalasına sahip bir seri Rimmel London Lasting Finish... Bendeki rengi ise 004 Indian Pink güzel bir vişne rengi :) Daha önce yazısını şurada yazmış olduğum Kate Moss 31 numaralı vişne rengi ruja çerçeve olarak kullandığım dudak kalemini zaman zaman da tüm dudağıma yayarak ruj niyetine kullanıyorum. Rimmel London Lasting Finish dudak kalemi yumuşacık, rahat sürümüyle ruj olarak kullanılmaya da müsait bir kalem.
Uygulamadan önce altına lip balm sürdüğünüzde dudağınızı kurutmayacaktır. Dudaklarda uzun süre kalabiliyor ancak soluk renk oluşmaması açısından gün içinde 1 kez tazelemek gerekebilir.
Rimmel London Lasting Finish 004 İndian Pink'in tende görüntüsü bu şekilde :) Ben rengine ve yumuşak yapısına bayıldım.
Watsons'ta satılıyor. Fiyatı 8-9 TL arasındaydı tam hatırlamıyorum alalı çok oldu çünkü :)
Sizin favori dudak kaleminiz hangisi? Yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca Blogumu takibe alarak beni desteklemek isterseniz tıklayın.
Hepinizi öpüyorum...

Dudak kalemlerini ruj olarak kullanma fikrine hâlâ alışamadım, bu sebeple de neredeyse hiç dudak kalemim yok ama bunun rengi çok hoşuma gittii. Önereceğin başka dudak kalemleri var mı tatlım?
YanıtlaSilBunun rengine bayılıyorum Golden Rose Dream Lips 513 numaram müthiş bir kırmızı ve aynı seri 509 numara mükemmel bir pembe onları da tavsiye ederim. Eğer lip balm sürersen altına kurutmuyor ve kalıcı oluyor dudak kalemini ruj yapmayı denemelisin bence :)
SilO kalbe bayıldım!:)
YanıtlaSil:) çizim kabiliyetim yok yamuk oldu ama benden sana gelsin kalp :)))) ♥ :*
SilBen kendime pembe renkleri pek yakıştırmam ama bunu kesinlikle almayı düşünüyorum , rengi bir harika !!! :)))
YanıtlaSilBu tam bir pembe değil açık vişne rengi gibi duruyor :) Beğenmene sevindim :))
Silgüle güle kullanın, ben kullanamıyorum maalesef alerji yüzünden
YanıtlaSilÇoook geçmiş olsun :(
Silhımmm ne güzel renk mutlaka alıp deneyeceğim sevdiğim bir ton...
YanıtlaSilBen de bayıldım rengine ve yapısına :)
SilÇok güzel tavsiyeler de bulunuyorsun teşekkürler :)
YanıtlaSilBeğenmene sevindim faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana :)
SilDudak kalemi kullanmayı seviyorum. Ancak ruj yerine bilemedim. Denemeli.
YanıtlaSilRuj yerine de kullanılıyor zorda kalınınca ya da rengi çok sevilince :)))
SilUçuk çıksın demiş birde İnşallah diye eklemiş ya seni seni :)) Alix avien ve emily dudak kalemlerini çok beğeniyorum ben.
YanıtlaSilEspri olsun diye demiştim yaa :) Emily dudak kalemleri de süper bu da onun kadar yumuşak ama :) Alix Avien denemedim dur bir de onu deneyeyim teşekkürler ♥
SilRengi ne kadar güzelmiş,bayıldım :))
YanıtlaSilBen de bayılarak kullanıyorum :))
SilBu markanın kalıcı rujlarıda harika ;)
YanıtlaSilEvet rujlarını da severek kullanıyorum :)
SilGüle güle kullanın renk şahane..
YanıtlaSilTeşekkürler evet ben de çok seviyorum rengini :)
SilDudak kalemi pek kullanmıyorum.. Genelde parlatıcı likit sürerim.. o kadar... Ama kalemin rengi çok güzel...eline çizdiğin kalpten de anladığım kadarıyla bu kelemi sür... Bir de üstüne parlatıcı... Harika bir yaz makyajı...
YanıtlaSilBen genelde mat tercih ediyorum ama parlak yazın güzel olabilir valla :)
SilRengine bayıldım.. siz makyaj bloggerlarına pek özeniyorum (: eline sağlık..
YanıtlaSilTeşekkürler makyaj ilgi siz de kullanabilirsiniz :)
SilRengi çok güzell :)
YanıtlaSilEvettt :)
SilRengine bayıldım.Güle güle kullan Tuğbacım :)
YanıtlaSilTeşekkürler ablacım rengini ben de çok beğeniyorum :)
SilOldukça iddialı bir pembeymiş....Keyifle kullan:)))
YanıtlaSilHafif göz makyajlarıyla çok güzel duruyor teşekkürler :)
Silben de rengini çok sevdim güle güle kullan canım :)
YanıtlaSilBen de çok beğeniyorum rengi teşekkürler canım ♥
Silsağlıkla kullan canım çok makyaj yapan bir değilim meşhur üçlü far rimel ruj :))) bazen kalemin rengi hoşuma gittiğinden hafifçe dağıtıyorum.:))
YanıtlaSilrengi hoşmuş .
O zaman bu kalemi de tavsiye ederim :)
SilDudak kalemi kullanma alışkanlığım olmadı bir türlü. Sadece koyu renkli rujlar sürerken kullanıyorum. Ama bu kalemin de rengi çok güzelmiş.
YanıtlaSilKoyu renk ruj kullanırken düzgün sürebilmek için gerekli dudak kalemi :) Ben de bunun rengine bayıldım canım ♥
SilRengi çok hoş gerçekten:))
YanıtlaSilBen de çok beğeniyorum :)
SilNice colors!!i follow you back!!kiss
YanıtlaSilThanks :) i followed back :) ♥ kiss :*
SilYaaa yeni moda olan dudak pembesi renk ruj a bi öneriniz varmi?
YanıtlaSilMerhaba Golden Rose'un yeni çıkan Longstay Liquid Matte Lipstick serisinin 01 numarası çok tatlı bir nude pembe tavsiye edebilirim bakmanızı :)
Sil